feestneuzen

Geachte feestneuzen,

 Naar aanleiding van uw brieven van 21 en 22 januari 1996 waarin u respectievelijk verzoekt om ons de jaaronderscheiding te mogen aanbieden als blijk van waardering voor al datgene wat wij de afgelopen jaren voor dit stadsdeel tot stand hebben gebracht, en voorts ­uw meest vooraanstaande feestneus, Prins Carnaval, dit seizoen toestem­ming te verlenen tot het voeren van de titel Stadsdeelprins van Geuzen­veld/Sloter­meer, delen wij u het volgende mee.

 Wij hebben er absoluut geen enkel geen bezwaar tegen dat u ons voor de verrichte inspanningen ten behoeve van ons stadsdeel een jaaronderscheiding wil uitreiken. Wij hebben echter niet het flauwste vermoeden waar wij die aan te danken hebben. Wij hebben immers niet anders gedaan dan waarvoor wij- tussen u en ons gezwegen- vorstelijk worden beloond. Niettemin beschouwen wij het als een eer om de vetlede­ren medaille juist van u uitgereikt te krijgen.

 Voorts hebben wij ons suf geprakkizeerd, maar wij hebben geen enkel steekhoudend argument kunnen bedenken waarom wij uw grootste feest­neus, Prins Carnaval, met ingang van het huidige seizoen de titel van Stads­deelprins van Geuzenve­ld /Sloter­meer zouden kunnen onthouden.

 Het lijkt ons, gelet op de beschikbare tijd, het meest efficiënt om beide verzoeken te combine­ren. Wij nodigen u dan ook uit op maandagoch­tend 19 februari 1996 om 11.00 en stellen u voor om bij die gelegenheid onder het genot van neuten gelijk over te steken; wij onze vetleren medaille, en u uw titel.

 Wij hebben inmiddels opdracht gegeven om het dit jaar volledig gerestaureerde Carillon tijdens onze bijeenkomst met de volgende onvergetelijke carnavalskrakers te programmeren, zoals: Willempieeeeee; Mien, waar is m’n feestneus; Zes geiten in de gang; Als je inlegkruis maar goed zit; en Mag ik uw genitaliën toucheren, u heeft mijn libido gestimu­leerd.

 Wij verheugen ons zo op uw komst, dat wij collectief hebben besloten deze week en het weekend vroeg het bed op te zoeken en er pas laat uit te komen, zodat le moment suprême snel daar is. Kortom wij verheugen ons.

het Dagelijks Bestuur van het stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer,

driewerf ALAAF (ALAAF, ALAAF),

 

voorzitter                                                                              stadsdeelsecretaris  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s