communicatie

“Welkom, u bent verbonden met de sprekende computer van het stadsdeel Geuzenveld, Slotermeer. Toets of draai een nul om verder te gaan. U heeft een nul getoetst of gedraaid. U wilt verder.

 U wilt een bestuurder spre­ken: toets of draai een één; u wilt een ambte­naar spreken: toets of draai een twee.

 U heeft een twee getoetst of gedraaid, u wilt geen bestuur­der, maar een ambtenaar spreken.

 U wilt met een ambtenaar van een van de volgende sectoren spreken: de sector Welzijn: toets of draai een één, de sector Wonen/Wer­ken: toets of draai een twee, de sector Financiën: toets of draai een drie, de sector Algemene Zaken: toets of draai een vier.

U heeft een vier getoetst of gedraaid, u wilt een ambtenaar van de afdeling Algemene Zaken spreken.

 U wilt spreken met een ambtenaar van de afdeling Voorlichting: toets of draai een één, van de afdeling Juridische Zaken: toets of draai een twee, van de afdeling Interne Zaken, toets of draai een drie.

 U heeft een één getoetst of gedraaid: u wilt een ambtenaar van de afdeling Voorlichting spreken.

 U wilt spreken met het hoofd van de afdeling: toets of draai een één, een van de medewerkers: toets of draai een twee.

 U heeft een één getoetst of gedraaid, u wilt het hoofd van de afdeling Voorlichting spreken. Het hoofd van de afdeling Voorlichting heeft met ingang van 1 oktober aanstaande een nieuwe be­trek­king aanvaard in het stadsdeel De Baarsjes, het stadsdeel waar binnenkort het gros van de ambte­na­ren van het stadsdeel Geuzenveld, Sloter­meer werkzaam zal zijn. Binnenkort eenvoudig­weg de telefoonnum­mers van de stads­delen worden verwisseld. Dat spaart tenminste veel tijd. Maar nu ter zake.

 U wilt afscheid van het hoofd van de afdeling Voorlichting nemen: toets of draai een één, u wilt helemaal geen afscheid van het hoofd van de afdeling Voorlichting nemen: toets of draai een twee.

U heeft alweer een één getoetst of gedraaid: u wilt afscheid nemen van het hoofd van de afdeling Voorlichting.

 U wilt het vertrekkend hoofd van de afdeling Voorlichting de hand schudden: toets of draai een één, een zoen geven: toets of draai een twee, eindelijk dan de welverdiende schop onder zijn hol geven: toets of draai een drie.

 U heeft potjandorie alweer een één getoetst of gedraaid, u wilt het vertrek­kend hoofd van de afdeling Voorlichting de hand drukken. Helaas, het hoofd van de afdeling Voorlich­ting neust op dit moment in het stadsdeel De Baarsjes rond. Het hoofd van de afdeling Voorlichting is spijtig genoeg dus op dit moment niet aanwezig. U zult daarom het hoofd van de afdeling Voorlichting in het stadsdeel De Baarsjes de hand moeten drukken.

 U gaat naar het stadsdeel De Baarsjes per fiets: toets of draai een één, lopend: toets of draai een twee, met de auto: toets of draai een drie, met de bus: toets of draai een vier.

 U heeft een vier getoetst of gedraaid. U gaat met de bus. (zingt) Het busje komt zo, het busje komt zo, het busje komt zo, het busje komt zo, het busje komt zo, het busje komt zo, het busje komt zo, het busje komt zo…………………….­……………….

…………………..­………..­…………..­………….”

VIctor Luchtig

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s